Bļodā ar koka karoti samaisiem kefīru, olu, sāli un pievienojiet izsijātos miltus.
Samīciet mīklu, atstājiet to uz galda 15 minūtes.
Ķersimies pie pildījuma. Smalki sakapājam sīpolus.
Pievienojam sīpolus pie maltās gaļas, pievienojam sāli un piparus.
Ielejam 5-6 ēdamkarotes ūdens, skatieties uz mīklas konsistenci, tai ir jābūt pašķidrai.
Mīklu sadaliet 10 vienādās daļās.
Katru daļu plāni sarullējiet.
Izlieciet uz apmēram 1/3 daļas mīklas pildījumu.
Apsedziet ar atlikušo mīklu, galus sakniebt. Malas apgrieziet ar figūrnazi.
Apcepiet čeburekus uz vidēja uguns no abām pusēm līdz tie ir zeltaini. Gatavos čeburekus izlieciet uz papīra dvieļa, lai tiktu vaļā no liekās eļļas.
Labu apetīti!
Avots: iamcook.ru
Pages: 1 2