Mājas čebureki (fotorecepte)

3aa77bb19b938e0293c5fa18ea1a744a

Bļodā ar koka karoti samaisiem kefīru, olu, sāli un pievienojiet izsijātos miltus.

e2d5701e9403da3a9024b782ca73e289

Samīciet mīklu, atstājiet to uz galda 15 minūtes.

430d5f558e38d6c380b55d40a607cde9

Ķersimies pie pildījuma. Smalki sakapājam sīpolus.

7a02d96800689696d9c41bce52c63579

Pievienojam sīpolus pie maltās gaļas, pievienojam sāli un piparus.

bd53a77a53d4a110fbafced924b23f30

Ielejam 5-6 ēdamkarotes ūdens, skatieties uz mīklas konsistenci, tai ir jābūt pašķidrai.

3cf22a56ecee9b6a6ade7345cb4f4310

Mīklu sadaliet 10 vienādās daļās.

fea96f6671dd04ab62a4b45b86fe515b

Katru daļu plāni sarullējiet.

3b47a23ac1277accf39e53e7c01a75b6

Izlieciet uz apmēram 1/3 daļas mīklas pildījumu.

9f6c0b6199fedbdc6b97ba2cede1b1b1

Apsedziet ar atlikušo mīklu, galus sakniebt. Malas apgrieziet ar figūrnazi.

8aa8b31a0af97fdbf026f96b5150d911

Apcepiet čeburekus uz vidēja uguns no abām pusēm līdz tie ir zeltaini. Gatavos čeburekus izlieciet uz papīra dvieļa, lai tiktu vaļā no liekās eļļas.

Labu apetīti!

Avots: iamcook.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment