Maigas kotletes “putna piens”. Nosaukums runā pats par sevi

Kotletes “Putna piens” sanāk neticami maigas, sulīgas un aromātiskas. Maltā vistas gaļa ir piesātināta ar pildījumu sulām un iegūst neparasti krēmīgu garšu …

Tās noteikti dažādo ikdienas ēdienkarti!

Sastāvdaļas:

500 g vistas maltā gaļa

2-3 šķēles kviešu maizes

1 sīpols

2 neapstrādātas olas

2 vārītas olas

dilles vai pētersīļi

200 ml piena

1/2 glāze milti

100 g rīvēta cieta siera

20 g sviesta

sāls, pipari pēc garšas

soda naža gala

Pagatavošana:

Iemērc maizi 100 ml piena. Caur gaļas mašīnu izmal sīpolu un maizi kopā ar pienu, kurā tā mērcējās.

Pievieno maltās gaļas masu, iesāli, pievieno piparus pēc garšas un labi samaisi.

Sagatavo pildījumu: vārītas olas, sieru un stingri sviestu sarīvē uz rīves, pievieno samaltus zaļumus, samaisi.

Paņem nedaudz malto gaļu, izveido plāceņa formu, vidū ieliec nedaudz pildījuma un aiztaisi kotletes virspusi.

Veido kotletes formu.

Pagatavo mīklu: iesit traukā neapstrādātas olas, pievieno 100 ml piena, miltus, sodu, nedaudz sāli un piparus.

Iemērc katru kotleti mīklā un cep eļļā līdz kotletes gatavas.

avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment