Noteikti pagatavo šo maltīti, jo tavi tuvinieki to novērtēs!
Sastāvdaļas:
500 gr vistas fileja
1 glāze vārīti rīsi
1 iepakojums konservēta kukurūza
400 gr paprika
500 ml krējums
2 sīpoli
200 gr ciets siers
200 gr burkāni
Sāls, malti pipari
Saulespuķu eļļa
Pagatavošana:
Smalki sagriež vistas fileju, notīra no sēklā papriku un sagriež kubiņos.
Uz rupjas rīves sarīvē burkānus, smalki sagriež sīpolu.
Apcep vistas fileju aptuveni ceturtdaļu līdz gatavībai, viegli iesāla un pievieno piparus.
Atsevišķā pannā apcep burkānus, pievieno papriku un cep, līdz tie mīksti.
Pievieno sīpolus, viegli apcep un pievieno sāli.
Cepamās formas pamatnē ieliek novārītus rīsus, izlīdzina.
Uz rīsiem liek dārzeņus, izlīdzina un apsmērē tos ar pusi krējuma.
Pa virsu klāj vistas fileju, pēc tam kukurūzu.
Uz kukurūzas uzliek atlikušo krējumu.
Pa virsu uzber sarīvētu sieru un ievieto sagatavoto trauku cepeškrāsnī vidējā temperatūrā uz pusstundu.
Atdzesē un sadali porcijas.
Labu apetīti!
avots: vranya.net