Izspiestas ķiploka daiviņas, kanēli, piparus, sāli, lauru lapas un sviestu samaisām.
Vistu kārtīgi ieziežam ar šo marinādi, sasienam vistas kājiņas un ieliekam to ugunsizturīgā cepamformā.
Liekam 220 grādus karstā cepeškrāsnī un cepam, kamēr ādiņa nekļūs zeltaini-brūna, bet sula, kas iztek no caurdūruma starp vistas kājām un krūtiņu, nekļūs caurspīdīga. Ja jums ir gaļas termometrs – tam ir jārāda 70 grādus vistas augšstilbā. Cepiet 60-70 minūtes, atkarībā no krāsns.
Gatavo vistu izņemam no cepeškrāsns un ļaujam nostāvēties 10 minūtes istabas temperatūrā.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2