Lielisks cepetis Jaunajam gadam! Vista pikantā marinādē (fotorecepte)

tsyplenok-v-pryanom-marinade-new-2

Izspiestas ķiploka daiviņas, kanēli, piparus, sāli, lauru lapas un sviestu samaisām.

tsyplenok-v-pryanom-marinade-new-3

Vistu kārtīgi ieziežam ar šo marinādi, sasienam vistas kājiņas un ieliekam to ugunsizturīgā cepamformā.

Liekam 220 grādus karstā cepeškrāsnī un cepam, kamēr ādiņa nekļūs zeltaini-brūna, bet sula, kas iztek no caurdūruma starp vistas kājām un krūtiņu, nekļūs caurspīdīga. Ja jums ir gaļas termometrs – tam ir jārāda 70 grādus vistas augšstilbā. Cepiet 60-70 minūtes, atkarībā no krāsns.

tsyplenok-v-pryanom-marinade-new

Gatavo vistu izņemam no cepeškrāsns un ļaujam nostāvēties 10 minūtes istabas temperatūrā.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment