Gatavošanas gaita:
- Nomizojiet un novāriet kartupeļus sālītā ūdenī. Nolejiet ūdeni, pievienojiet 50 g sviesta un sarīvējiet biezenī.
- Uzsildiet pienu un pievienojiet to pie biezeņa. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Nomizojiet un smalki sakapājiet sīpolus. Ieziediet ar sviestu un apcepiet līdz zeltainai krāsai.
- Pievienojiet malto gaļu un apcepiet līdz gatavībai, pastāvīgi maisot. Apkaisiet ar sāli un pārlieciet lielā bļodā.
- Kad maltā gaļa nedaudz atdzisīs, sakuliet olu un kārtīgi samaisiet.
- Ieziediet cepamo formu ar sviestu. Uzlieciet malto gaļu, virsū – kartupeļu biezeni.
- Cepiet 15 minūtes, izņemiet, apkaisiet ar rīvēto sieru un ielieciet cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2