Lieliskas ātrās vakariņas Āzijas gaumē! Vista terijakī mērcē (fotorecepte)

Gatavojam mērci – dziļā bļodā samaisām sojas mērci, ingveru, medu, augu eļļu un balzāmetiķi.

Vistas fileju sagriežam nelielos kubiņos un pievienojam pie mērces. Kārtīgi samaisām. Turam ledusskapī 1-1,5 stundas, lai vista marinējas.

Vok-pannu uzsildām un apcepam vistu līdz kraukšķīgai garozai.

Aplejam ar atlikušo marinādi un sautējam 5 minūtes.

Mērce kļūs bieza. Nesautējiet to pārāk ilgi, citādāk gaļa var kļūt sausa. Tāpēc – gatavību pārbaudiet pagaršojot.

Pasniedziet ar rīsiem vai nūdelēm, kārtīgi apkaisot ar sezama sēklām.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment