Lieliska gaļas rulete ar žāvētām plūmēm

Gatavošanas gaita:

  1. Gaļu kārtīgi noskalot un nosusināt ar papīra dvieļiem. Tad cūkgaļu ir jāsagriež gar gaļas šķiedrām, lai sanāktu viena gaļas kārta.
  2. Tālāk gaļu nedaudz atsist, pievienot sāli, piparus un ieziest ar krējuma un sinepju maisījumu. Plūmes samalt blenderī ar valriekstiem un izlikt gatavo maisījumu uz sinepju-krējuma mērces.
  3. Satīt gaļu ruletē, nostiprinot ar virtuves diegu, apcept uz karstas pannas līdz zeltainai garozai, pievienojot pannā ķiplokus.
  4. Tad sarullēt ruleti folijā, izlikt uz cepamo formu, ieliet cepamā formā nedaudz ūdens un cept ruleti 200 grādos 40 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment