Gatavošanas gaita:
- Gaļu kārtīgi noskalot un nosusināt ar papīra dvieļiem. Tad cūkgaļu ir jāsagriež gar gaļas šķiedrām, lai sanāktu viena gaļas kārta.
- Tālāk gaļu nedaudz atsist, pievienot sāli, piparus un ieziest ar krējuma un sinepju maisījumu. Plūmes samalt blenderī ar valriekstiem un izlikt gatavo maisījumu uz sinepju-krējuma mērces.
- Satīt gaļu ruletē, nostiprinot ar virtuves diegu, apcept uz karstas pannas līdz zeltainai garozai, pievienojot pannā ķiplokus.
- Tad sarullēt ruleti folijā, izlikt uz cepamo formu, ieliet cepamā formā nedaudz ūdens un cept ruleti 200 grādos 40 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2