Krēmīga spinātu-siera pasta ātrām vakariņām

Gatavošanas gaita:

  1. Novāriet pastu. Kārtīgi nomizojiet un sīki sakapājiet sīpolu. Nomizojiet sīpolu, maigi samīciet to ar nazi un sagrieziet.
  2. Pannā sasildiet olīveļļu, ielieciet tajā sīpolus, ķiplokus un pusi no timiāna. Pievienojiet sāli un piparus, cepiet līdz sastāvdaļas ir kļuvušas caurspīdīgas.
  3. Pannā ielieciet spinātus un cepiet līdz parādās sula. Tad pievienojiet krēmsieru un kārtīgi sajauciet. Pannā apvienojiet pastu un spinātu-siera maisījumu, kārtīgi sajauciet un gatavojiet uz vidēja uguns 1-2 minūtes. Pievienojiet atlikušo timiānu un, ja nepieciešams, nedaudz ūdens, kas palika no pastas gatavošanas.

Avots: brightside.me

Leave a Comment