Gatavošanas gaita:
- Novāriet pastu. Kārtīgi nomizojiet un sīki sakapājiet sīpolu. Nomizojiet sīpolu, maigi samīciet to ar nazi un sagrieziet.
- Pannā sasildiet olīveļļu, ielieciet tajā sīpolus, ķiplokus un pusi no timiāna. Pievienojiet sāli un piparus, cepiet līdz sastāvdaļas ir kļuvušas caurspīdīgas.
- Pannā ielieciet spinātus un cepiet līdz parādās sula. Tad pievienojiet krēmsieru un kārtīgi sajauciet. Pannā apvienojiet pastu un spinātu-siera maisījumu, kārtīgi sajauciet un gatavojiet uz vidēja uguns 1-2 minūtes. Pievienojiet atlikušo timiānu un, ja nepieciešams, nedaudz ūdens, kas palika no pastas gatavošanas.
Avots: brightside.me
Pages: 1 2