Pagatavošanas gaita:
- Neliela izmēra gurķus sagriezt 4 daļās.
 - Burkānus sarīvēt uz rīves.
 - Dziļā bļodā sajaukt kopā burkānus, gurķus, sasmalcināto ķiploku (ķiploku daudzums ir atkarīgs no gaumes, ar 2 daiviņām pietiek, lai gurķi sanāktu diezgan asi), augu eļļu, cukuru, etiķi un garšvielas (1/3 no iepakojuma).
 - Atstāt uz diennakti. Ielikt burkānus un gurķus sterilizētās burkās, aiztaisīt.
 - 10 minūtes sterilizēt, līdz ko sāk virt . Pēc tam uzreiz aizvākot.
 - Burkas apgriezt ar vāciņu uz leju, atstāt tādā stāvoklī līdz pilnai atdzišanai.
 
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2
	