Āzijas virtuves cienītājiem – konservētie asie gurķi korejiešu gaumē

Pagatavošanas gaita:

  1. Neliela izmēra gurķus sagriezt 4 daļās.
  2. Burkānus sarīvēt uz rīves.
  3. Dziļā bļodā sajaukt kopā burkānus, gurķus, sasmalcināto ķiploku (ķiploku daudzums ir atkarīgs no gaumes, ar 2 daiviņām pietiek, lai gurķi sanāktu diezgan asi), augu eļļu, cukuru, etiķi un garšvielas (1/3 no iepakojuma).
  4. Atstāt uz diennakti. Ielikt burkānus un gurķus sterilizētās burkās, aiztaisīt.
  5. 10 minūtes sterilizēt, līdz ko sāk virt . Pēc tam uzreiz aizvākot.
  6. Burkas apgriezt ar vāciņu uz leju, atstāt tādā stāvoklī līdz pilnai atdzišanai.

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Leave a Comment