Gatavošanas gaita:
- Salātu maisījumu nomazgāt (ja tas nepārdodas jau mazgāts), izžāvēt un smalki sagriezt.
- Avokado attīrīt un sagriezt 2 cm lielos gabaliņos. Apliet ar citrona sulu, lai tas nekļūtu melns.
- Vistu sagriezt plānās šķēlītēs.
- Tomātu bez sēklām smalki sagriezt.
- Atsevišķi smalki sagriezt olu baltumus un dzeltenumus.
- Bekonu apcept līdz tas ir kraukšķīgs. Uzlikt uz papīra dvieļa, lai tie uzsūktu liekos taukus. Sasmalcināt.
- Traukā izlikt salātu maisījumu. Virsū rindiņā izlikt visas sastāvdaļas, izņemot sieru.
- Pagatavot mērci. Smalki sagriezt sieru. Sajaukt etiķi, sāli, cukuru un sinepes. Lēnām liet klāt olīveļļu, kuļot mērci, lai izveidotos viendabīgs maisījums. Iejaukt sieru.
- Atsevišķi pasniegt mērci mērču traukā vai apliet ar to salātu.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2