Ko var pagatavot no 1 kg maltās gaļas: izdevīgi piedāvājumi aizņemtām saimniecēm

Otrajai daļai arī pievienojiet pāris pienā samērcētas baltmaizes šķēles, sāli, garšvielas un 1 glāzi svaigi samaltus rīsus. Masu rūpīgi samaisiet un ar mitrām rokām izveidojiet bumbiņas, uzlieciet uz šķīvja un sasaldējiet. Tālāk gatavojiet “Ezīšus” pēc iemīļotās receptes, piemēram, tvaicējot.

Trešā daļa – sulīgas kotletes ar kabaci

No trešās daļas piedāvājam pagatavot kotletes un tās nevis sasaldēt, bet izcept uzreiz. Kotletes no maltās gaļas ar kabaci sanāk fantastiski sulīgas un gaisīgas, un vēl ekonomiskas. Pagatavojiet, nenožēlosiet!

Ja jums iepatikās šīs idejas, padalieties ar šo rakstu ar draugiem. Iespējams, jums arī ir kādi savi kulinārijas ieteikumi, lai ietaupītu laiku un līdzekļus. Gaidām komentārus!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment