Superspridzeklītis zarnām! Dzeru no rīta, bet vakarā esmu gatavu bučot savus svarus! Ātra notievēšana mājās

Dzēriens no dzeramās sodas un citrona tiek uzskatīts par visvienkāršāko, lētāko un efektīvāko notievēšanas līdzekli. Bet arī atsevišķi šie produkti mūsu organismam ir ļoti noderīgi. Iesākumā parunāsim par dzeramo sodu.

Mūsdienu cilvēka ķermenis bieži vien izjūt sārmu trūkumu pastāvīgas starpšūnu oksidācijas dēļ. Tiklīdz notiek рН līmeņa izmaiņas, cilvēks sajūt vispārēju nespēku, cieš no bezmiega.

Par vislabāko līdzekli, kā izlīdzināt skābju un sārmu līmeni organismā, tiek uzskatīta dzeramā soda. Pietiek regulāri lietot dzeramo sodu tīrā veidā, lai noregulētu рН līmeni. Tas labvēlīgi ietekmēs veselības stāvokli, normalizēs vielmaiņas procesus un palīdzēs notievēt.

LASI VĒL: Bulgārijas diēta: 14 dienas, 10 kilogrami nost

Otra brīnumdzēriena sastāvdaļa ir svaigs citrons. Tīras citrona sulas lietošana paātrina aknu un žultspūšļa darbību. Citronu sulai piemīt viegla urīndzenoša īpašība.

Pateicoties tai, sula stimulē vielmaiņas procesus organismā, izvadot toksīnus un šūnu oksidācijas produktu atliekas. Citroni uzlabo gremošanu, palīdz pilnvērtīgi uzņemt noderīgos elementus no barības, kā arī piesātina organismu ar vitamīnu C.

Un tagad, kad esam tikuši skaidrībā ar sastāvdaļu lietderīgumu, ir pienācis laiks uzzināt, kā pagatavot mūsu notievēšanas dzērienu. Šis spridzeklītis spēj darīt brīnumus!

Šķir nākošo lapu un uzzini šī superlīdzekļa recepti un pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zilga</cite>

    dzeramās soda vispar nav ieteicama lielos daudzumos un ikdiena lietot jebkurs arsts to pateiks nezinu kas tas pa mulkibam te tiek ieteiktas bojat savu kungi un veselibu

Leave a Comment