Gatavošanas gaita:
- No sākuma gaļu ir jānomazgā, jānogriež cīpslas. Tad jāsagriež gabalos 1,5-2 cm biezumā. Tad gaļas gabalus ir jāklapē līdz 0,5-1 cm biezumam un jāsagriež strīpās.
- Pusriņķos sagrieztus sīpolus nedaudz apcepiet līdz tie ir gandrīz caurspīdīgi. Pievienojiet gaļu, kas ir apkaisīta ar sāli un pipariem, cepiet uz liela uguns 5-6 minūtes, pastāvīgi maisot.
- Kad gaļa ir apcepta, jāpievieno milti un jācep vēl 2-3 minūtes. Tad pievienojiet skābo krējumu, samaisiet un sautējiet dažas minūtes. Gaļu rekomendē apkaisīt ar zaļumiem un pasniegt ar kartupeļiem.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2