Gatavošanas gaita:
- Sasildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
- Vāriet lielā kastrolīielietu ūdeni.
- Ķirbja mīkstumus sagrieziet plānās šķēlītēs.
- 2 minūtes vāriet verdošā ūdenī, tad nolejiet ūdeni un noskalojiet ķirbi aukstā ūdenī. Uzlieciet ķirbja gabaliņus uz papīra dvieļa, lai tie uzsūktu lieko mitrumu.
- Visticamāk būs nepieciešamas divas cepamformas. Uzklājiet uz cepamformām cepampapīru un izlieciet ar viendabīgu slāni sagrieztos ķirbja gabaliņus nelielā attālumā citam no cita.
- Apsmidziniet gabaliņus ar olīveļļu, pievienojiet sāli, rīvēto sieru.
- Cepiet čipšus 15-20 minūtes.
- Atdzesējiet un pasniedziet uz galda.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2