Ķirbju čipši

Gatavošanas gaita:

  1. Sasildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
  2. Vāriet lielā kastrolīielietu ūdeni.
  3. Ķirbja mīkstumus sagrieziet plānās šķēlītēs.
  4. 2 minūtes vāriet verdošā ūdenī, tad nolejiet ūdeni un noskalojiet ķirbi aukstā ūdenī. Uzlieciet ķirbja gabaliņus uz papīra dvieļa, lai tie uzsūktu lieko mitrumu.
  5. Visticamāk būs nepieciešamas divas cepamformas. Uzklājiet uz cepamformām cepampapīru un izlieciet ar viendabīgu slāni sagrieztos ķirbja gabaliņus nelielā attālumā citam no cita.
  6. Apsmidziniet gabaliņus ar olīveļļu, pievienojiet sāli, rīvēto sieru.
  7. Cepiet čipšus 15-20 minūtes.
  8. Atdzesējiet un pasniedziet uz galda.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment