Ķirbis ar tofū. Garšos ne tikai veģetāriešiem un vegāniem

Pagatavošana:

1. Nomizotu ķirbi sagriež kubiņos un vāra verdošā dārzeņu buljonā 10 minūtes. Izņemiet ķirbi, bet no šķidruma pagatavojiet zupu.

2. Smalki sagrieziet sīpolu, svaigu ingvera sakni un ķiploku un apcepiet karstā olīveļļā 2-3 minūtes. Pievienojiet ķirbi, kanēli, kubiņos sagrieztu tofu un, nepārtraukti maisot, vāriet uz vidējas uguns 5 minūtes.

3. Sasmalciniet čili piparus ar nazi un apkaisa trauku ar ķirbju sēklām.

LASI VĒL: Ar 20 burciņām būs par maz! Sulīgs ķirbju mango ziemai. Garšīgs un veselīgs!

Sautētu ķirbi ar tofu var pasniegt kā siltus salātus vai sānu ēdienu. Ja jums nepatīk cept eļļa uz pannas, tad 30 minūtes cepiet trauku ar ķirbi cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā. Tagad jūsu ķirbju recepšu arsenāls ir papildināts ar vēl vienu garšīgu, veselīgu un ātri pagatavojamu ēdienu!

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment