Kartupeļu pica pannā

Pica ir viena no visizplatītākajām ātrajām uzkodām. Gan kafejnīcā lielā draugu kompānijā, gan skatoties filmu kopā ar mīļoto cilvēku, gabaliņš aromātiskas picas būs tieši laikā.

Piedāvājam nedaudz atkāpties no klasiskā picas varianta un pamēģināt jaunu un ātru picas pagatavošanas veidu. Kartupeļu pica pannā lieliski derēs sātīgām vakariņā, bet par pildījumu derēs jebkas, kas ir ledusskapī.

Sastāvdaļas:

3-4 kartupeļi

1 ola

200 gr vārītā desa

1 ēdamkarote majonēze

2 ķiploku daiviņas

2 ēdamkarotes kviešu milti

3 tomāti

200 gr cietais siers

1 ēdamkarote adžika

Melnie pipari (malti) pēc garšas

Sāls pēc garšas

Pagatavošana:

1.Sajauc majonēzi ar adžiku un pievieno samaltu ķiploku.

2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves, tomātus un desu sagriež kubiņos.

3. Uz smalkas rīves sarīvē kartupeļus, pievieno miltus, olu, sāli un piparus.

4. Plānu kartupeļu masas slāni apcep eļļā uz mazas uguns.

5. Apgriez pankūku otrādi un apsmērē ar majonēzes un adžikas masu, pa virsu liec tomātus, desu un sieru.

6. Uz dažām minūtēm uzliec pannai vāku, lai siers izkūst. Pasniedz karstu.

Šādas ātri pagatavojamas pankūkas lieliski izlīdzēs, ja nepieciešams pabarot viesus vai vīru. Bet, ja paņem mazu pannu, tad var pagatavot mazas porcijas ar atšķirīgiem pildījumiem.

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment