Tamāra Globa nosauca piecas Zodiaka zīmes, kurām oktobrī sāksies baltā josla

Palikušas skaitāmas dienas līdz rudens otrā mēneša iestāšanās un daudzi zīlē: bet kāds tas būs, vai neatnesīs vilšanās un problēmas.

Astroloģe Tamāra Globa sastādījusi prognozi oktobrim un uzskata, ka šajā mēnesī uzreiz vairākām Zodiaka zīmēm uzsmaidīs veiksme. Piedāvājam jūsu uzmanībai piecu galveno veiksminieku reitingu Zodiaka zīmju grupā.

Vērsis

Kopumā oktobris Vēršiem būs vairāk kā veiksmīgs. Problēma ir tikai tajā, ka lielāko daļu laika zīmes pārstāvji kārtos agrāk iekrātās lietas. Taču arī tajā ir savs pluss. Galīgi atbrīvojušies no smagās nastas Vērši varēs izjust ilgi gaidīto laimi. Tamāra Globa iesaka – neslinkot. Visums ir jūsu pusē un dos jums pietiekami spēka jauniem ieguvumiem. Oktobris kļūs silts, neskatoties ne uz kādām dabas kaprīzēm. Galvenais  taču ir sirds siltums un vieglums dvēselē.

Vēzis

Daudzi Vēži tagad ir pamiruši labu jaunumu gaidās. Vēži atklās priekš sevis jaunu materiālās labklājības noslēpumu, ko pēc tam aktīvi izmantos. Palaižot “peļņas bumerangu” vienreiz, zīmes pārstāvji varēs saņemt naudu praktiski no gaisa, neko vairs neuzsākot. Tamāra Globa iesaka paturēt prātā tuvāko dienu sapņus. Ļoti iespējams, ka tieši sapnis jums pateiks priekšā liktenīgo noslēpumu.

Jaunava

Jaunavas oktobrī būs vispārējās uzmanības un dievināšanas centrā. Tas dos spēku un ticību. Taču svarīgi ir nepazaudēs sevi patīkamā flirta un komplimentu gūzmā, bet gan koncentrēties darbam. Jūsu prasme strādāt par visiem 100% oktobrī dos savus augļus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment