Kartupeļu ēdienu receptes ir daudz, bet diezin vai būsiet dzirdējuši par šo.
Pievienot skābētus kāpostus sarīvētiem kartupeļiem ir lieliska ideja. Tas ēdienam piešķir izteiktu skābumu, nosaka struktūru. Pagatavojiet šīs kartupeļu pankūkas vakariņām – visi būs sajūsmā. Atteikšanās no šīm kraukšķīgām pankūkām ir noziegums! Ja jums garša patīk pikantāka, mīklai pievienojiet sasmalcinātus ķiplokus un šķipsniņu garšaugu.
LASI VĒL: Kartupeļu pica pannā
Sastāvdaļas:
400 g kartupeļi
2 ēdamkarotes ciete
0,5 tējkarote sāls
200 g skābēti kāposti
1 ola
Pagatavošana:
1. Nomizotus kartupeļus sarīvē uz mazās rīves, izspiež sulu. Izspiediet sulu arī kāpostiem un sasmalciniet pēc iespējas smalkāk.
LASI VĒL: Tagad jūs gatavosiet kartupeļus tikai tā! Kartupeļi lauku stilā (fotorecepte)
2. Kāpostus sajauciet ar kartupeļiem, pievienojiet atlikušās sastāvdaļas, kārtīgi samaisiet.
3. Ar mitrām rokām izveidojiet pankūkas un ielieciet pannā ar uzsildītu saulespuķu eļļu. Apcep līdz pankūkas ir zeltaini brūnas.
Pasniedziet kartupeļu pankūkas vienmēr karstas, ar skābo krējumu vai ķiploku mērci! Mēs ceram, ka jums patiks šī neparastā kombinācija.
Arī interesanti! Kāpostu skābēšana: Labākā recepte! Ļoti ātri pagatavojami skābēti kāposti! SPIED ŠEIt, lai lasītu!
avots: sovkusom.ru