Kartupeļu pankūkas jaunā veidā: jūs būsiet patīkami pārsteigti

Kartupeļu pankūkas daudziem ir iecienīts ēdiens un šodien mēs jums pastāstīsim, kā tās pagatavot jaunā veidā. Šādas pankūkas kļūs ne mazāk populāras jūsu ģimenē.

Sanāks garšīgi un vārdos neaprakstāmi. Tās lieliski derēs pie tējas, brokastīs vai kā uzkoda līdzņemšanai uz darbu (vai skolu). Tās pagatavot ir vienkārši un ātri.

Sastāvdaļas:

• 1,5 kg kartupeļi
• 2 olas
• 4 ēdamkarotes milti
• 1 sīpols
• Sāls, pipari
• 250 g biezpiens
• 2 ēdamkarotes krējums
• 3 ķiploku daiviņas
• Dilles
• Augu eļļa

Pagatavošana:

1. Kartupeļus notīra un sarīvē uz rīves. Sīpolu notīra un arī sarīvē uz rīves.

2. No iegūtās masas izspiež šķidrumu, šķidrumu izlej, bet cieti pieliek atpakaļ kartupeļiem. Šajā masā iesit olas, pievieno sāli un piparus. Visu labi samaisa. Pēc vēlēšanās pievieno miltus.

3. Biezpienam pievieno samaltu ķiploku un dilles, sāli un piparus pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa. Ja biezpiens ir sauss, tam pievieno krējumu.

4. Pannā uzkarsē augu eļļu un ar karoti uzliek kartupeļu mīklu, ko ar lāpstiņu izlīdzina. Vidū liek biezpiena pildījumu un tad atkal kartupeļu masu. Cep uz nelielas uguns, līdz pankūka ir zeltaini brūna.

5. Gatavās kartupeļu pankūkas pārliek traukā un pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment