Veiciet šo tehniku pirms miega, lai attīrītu limfmezglus

Lielākā daļa cilvēku nekad nav dzirdējuši par limfodrenāžu, tāpēc par šo tēmu reti runā. Tomēr “…limfātiskā sistēma ir ne mazāk svarīga par asinsrites sistēmu, lai nodrošinātu cilvēka veselību un labklājību”, – paziņoja pētnieki.

Tika atklāts, ka limfātiskā sistēma ir nepieciešama, lai atjaunotu audus un ārstētu iekaisumu lielākajā daļā orgānu. Nepareiza limfodrenāža noved pie imūnsistēmas bojājumiem un pat audzējiem, kas skar limfmezglus.

Lai arī jūs savu ķermeni izmantojat katru dienu, jums ir nepieciešams attīrīt limfātisko sistēmu, stimulējot to ar drenāžu. Limfātiskās sistēmas darbības saglabāšana optimālā līmenī ir atslēga uz normālu veselības stāvokli.

Kāpēc jums ir jāuztur limfātiskā sistēma

Limfātiskā sistēma attīra šķidrumu, kas organismā atrodas ap šūnām, tā attīra atkritumus un piemaisījumus, kas palīdz šūnām normāli funkcionēt.

Nevesela limfātiskā sistēma ir saistīta ar nopietnām veselības problēmām, piemēram, izkaisītā skleroze, hroniskā noguruma sindroms, sāpes, aptaukošanās, vēdera pūšanās, problēmas ar gremošanu un fibromiaļģija.

Kā attīrīt limfātisko sistēmu, izmantojot rīcineļļu

Nav tādu zāļu, kas spētu uzlabot limfas plūsmu, tomēr šo darbu var viegli atrisināt ar rīcineļļas palīdzību, – stāsta dakteris Deivids Viljams.

Šķir nākošo lapu un iepazīsties ar daktera instrukcijām 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment