Apcepiet malto gaļu. Neaizmirstiet pievienot sāli un piparus. Tad pievienojiet sagrieztos sīpolus un tomātu mērci, sautējiet līdz gatavībai.
Nomizojiet kabaci, sagrieziet uz lielas rīves. Apkaisiet ar sāli, atstājiet uz sietiņa, lai sula notecētu. Izlieciet pusi no masas uz cepamās formas pamatni.
Tad izlieciet iepriekš gatavoto malto gaļu. Virsū atkal izlieciet kabačus.
Tad aplīšos sagrieztus tomātus.
Sakuliet olas ar skābo krējumu. Uzlejiet šo maisījumu uz tomātiem.
Apkaisiet topošo sacepumu ar rīvētu sieru.
Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet apmēram pusstundu.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2