Kabaču sacepums ar malto gaļu (fotorecepte)

1

Apcepiet malto gaļu. Neaizmirstiet pievienot sāli un piparus. Tad pievienojiet sagrieztos sīpolus un tomātu mērci, sautējiet līdz gatavībai.

2

Nomizojiet kabaci, sagrieziet uz lielas rīves. Apkaisiet ar sāli, atstājiet uz sietiņa, lai sula notecētu. Izlieciet pusi no masas uz cepamās formas pamatni.

3

Tad izlieciet iepriekš gatavoto malto gaļu. Virsū atkal izlieciet kabačus.

4

Tad aplīšos sagrieztus tomātus.

5

Sakuliet olas ar skābo krējumu. Uzlejiet šo maisījumu uz tomātiem.

6

Apkaisiet topošo sacepumu ar rīvētu sieru.

7

Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet apmēram pusstundu.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment