Kabači jogurta mērcē

Gatavošanas gaita:

  1. Mazgājam un sagriežam aplīšos kabačus. Apļu biezumam ir jābūt apmēram 1 cm. Kad tie ir sagriezti – apkaisām tos ar sāli un ķeramies klāt pie mērces.
  2. Ļoti smalki sagriežam ķiplokus un zaļumus, nelielā bļodā ielejam jogurtu bez piedevām, ieberam tajā zaļumus, pievienojam sarkano un melnos piparus, sāli. Samaisām un atstājam.
  3. Nosusinām kabačus papīra dvieļos un apveļam miltos. Miltiem ir jābūt samaisītiem ar smalku sāli un melno piparu. Sāls un piparu daudzumu jānosaka jums pašiem. Nepārcentieties!
  4. Apcepam kabačus no abām pusēm līdz tie ir gatavi. Izliekam uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki.
  5. Tagad saliekam kabačus slāņos plašā traukā, dāsni aplejot ar pagatavoto mērci. Gatavs!

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment