Gatavošanas gaita:
- Mazgājam un sagriežam aplīšos kabačus. Apļu biezumam ir jābūt apmēram 1 cm. Kad tie ir sagriezti – apkaisām tos ar sāli un ķeramies klāt pie mērces.
- Ļoti smalki sagriežam ķiplokus un zaļumus, nelielā bļodā ielejam jogurtu bez piedevām, ieberam tajā zaļumus, pievienojam sarkano un melnos piparus, sāli. Samaisām un atstājam.
- Nosusinām kabačus papīra dvieļos un apveļam miltos. Miltiem ir jābūt samaisītiem ar smalku sāli un melno piparu. Sāls un piparu daudzumu jānosaka jums pašiem. Nepārcentieties!
- Apcepam kabačus no abām pusēm līdz tie ir gatavi. Izliekam uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki.
- Tagad saliekam kabačus slāņos plašā traukā, dāsni aplejot ar pagatavoto mērci. Gatavs!
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2