Kā Melisai Makkārtijai izdevās atbrīvoties no liekā svara

Apalīte, bet jau ar figūru.

Mēs neesam pilnmetrāžas filmu speciālisti, bet mēs skaidri zinām vienu: kad gribas paskatīties kādu patiešām labu komēdiju, ir jāizvēlas jebkura filma, kurā galvenajā lomā filmējusies Melisa Makkārtija. “Spiegs”, “Noķer mani, ja vari”, “Lielais boss” – katra filma, kurā viņa ir piedalījusies, sasniedz rekordus visās pasaules malās. Liekas, kas gan var nepatikt pašai aktrisei? Ilgu laiku iemesls bija liekais svars.

Kā Melisa Makkārtija notievēja? Pirmkārt, viņa sevi nenomocīja, vienkārši pasvītroja savas sievišķīgās formas. Otrkārt, aktrise atteicās no badošanās varianta. Treškārt, viņa ievēroja ēdienkarti, kas izslēdz ogļhidrātus, bet neatbrīvoja no veselīgām un noderīgām vielām. Nesenās Melisas Makkārtijas fotogrāfijas pirms un pēc notievēšanas izraisa apbrīnu. Un tas nozīmē, ka tāda ēdienkarte strādā.

Nav ogļhidrātu – nav tauku

Notievējusī Melisa Makkārtija pastāstīja, ka tikai tad, kad viņa samazināja dienā uzņemto ogļhidrātu daudzumu līdz 100 – 150 gramiem, viņai izdevās uzsākt notievēšanas procesu.

Kad organisms pārstāja saņemt lielu ogļhidrātu daudzumu, tas pārstāja uzkrāt taukus. Bet kur palika tie ogļhidrāti, kas tika uzkrāti visas dzīves garumā? Tie tika iztērēti enerģijas izstrādei, tas ir, kļuva par normālas dzīvošanas degvielu.

Cepti un taukaini produkti tika aizliegti kopā ar ceptiem izstrādājumiem un saldumiem, alkoholu un gāzētiem dzērieniem. Amerikāņu aktrise Melisa Makkārtija savā ēdienkartē iekļāva veselīgākus taukus: olīveļļu kā mērci salātiem, riekstus, avokado.

Melisas Makkārtijas diētas ēdienkarte

Pirmdiena

Brokastis: liess biezpiens ar svaigiem augļiem, krūze nesaldinātas tējas.
Pusdienas: sautēta zivs.
Launags: zaļš ābols.
Vakariņas: risotto ar dārzeņiem.

Šķir nākošo lapu un turpini iepazīties ar Melisas uztura plānu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment