Atsaldējot mīklu, sarullējiet to 2-3 biezā plācenī, iepriekš uzkaisot uz galda virsmas miltus.
Samaisiet apmēram glāzi Jūsu iecienītā rīvētā siera ar garšvielām. Pēc būtības var lietot visas garšvielas, kas ir pie rokas, taču mēs izmantosim paprikas pulveri, sāli un nelielu daudzumu muskatrieksta. Tekstūrai un patīkamai eļļainai piegaršai pie maisījuma arī tiek pievienots dažas ēdamkarotes sezama.
Apsmērējiet mīklas plāceni ar sakultu olu un uzklājiet uz mīklas 2/3 no visa siera maisījuma.
Salociet mīklu uz pusēm un ielieciet ledusskapī uz 20 minūtēm.
Izņemiet no ledusskapja un vēlreiz apsmērējiet mīklu ar sakultu olu un ieberiet atlikušo sieru ar sezamu un garšvielām. Ar pirkstiem uzmanīgi iespiediet sieru mīklā nedaudz pārlaidiet pāri tai ar veltni.
Sagrieziet mīklu uz strīpiņām 2,5-3 cm platumā.
Cepeškrāsnī var likt vienkārši plakanas strīpiņas, bet var arī sarullēt spirālē, kā tas ir parādīts bildē.
Standziņas cep 200 grādos 12-15 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: lifehacker.ru