Kā ātri pagatavot visvienkāršākās siera standziņas (fotorecepte)

2_1460130892-630x452

Atsaldējot mīklu, sarullējiet to 2-3 biezā plācenī, iepriekš uzkaisot uz galda virsmas miltus.

3_1460130894-630x437

Samaisiet apmēram glāzi Jūsu iecienītā rīvētā siera ar garšvielām. Pēc būtības var lietot visas garšvielas, kas ir pie rokas, taču mēs izmantosim paprikas pulveri, sāli un nelielu daudzumu muskatrieksta. Tekstūrai un patīkamai eļļainai piegaršai pie maisījuma arī tiek pievienots dažas ēdamkarotes sezama.

4_1460130898-630x441

Apsmērējiet mīklas plāceni ar sakultu olu un uzklājiet uz mīklas 2/3 no visa siera maisījuma.

5_1460130911-630x462

Salociet mīklu uz pusēm un ielieciet ledusskapī uz 20 minūtēm.

Izņemiet no ledusskapja un vēlreiz apsmērējiet mīklu ar sakultu olu un ieberiet atlikušo sieru ar sezamu un garšvielām. Ar pirkstiem uzmanīgi iespiediet sieru mīklā  nedaudz pārlaidiet pāri tai ar veltni.

6_1460130918-630x502

Sagrieziet mīklu uz strīpiņām 2,5-3 cm platumā.

8_1460130926-630x499

Cepeškrāsnī var likt vienkārši plakanas strīpiņas, bet var arī sarullēt spirālē, kā tas ir parādīts bildē.

10_1460130930-630x434

Standziņas cep 200 grādos 12-15 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: lifehacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment