Izvēlies logu, un Aleksandrs Šeps pastāstīs par tavu raksturu

Sākumā biju skeptiski noskaņota, bet, kad izdarīju izvēli un izlasīju, biju ļoti pārsteigta. Viss sakrita vārds vārdā!

Liekas, ko gan kaut kāds attēls var pateikt par mani. Bet rezultāts mani vienkārši pārsteidza.
Domāju, ka tā bija tikai sakritība. Es devos pārbaudīt ar savu vīru. Tas ir savādi, bet viss izrādījās taisnība arī par viņu!

LASI VĒL: Tamāra Globa nosauca piecas Zodiaka zīmes, kurām oktobrī sāksies baltā josla

Neticat? Tad ātrāk pārbaudiet!

Logs nr.1.

Jūs varat lepoties ar savu spītību, jo jūsu situācijā tā ir priekšrocība. Jūs esat spēcīga personība. Jūsu mērķi vienmēr ir lemti panākumiem, jo skaidri zināt, ko vēlaties. Bet diemžēl jūs nenosaukt par godīgu cilvēku. Tāpēc jūs pats nevarat pilnībā uzticēties pasaulei. Jūsu bailes un rūpes paliek tikai pie jums un par tām jūs neinformējat citus.

Logs nr.2.

Jūs esat tas, uz kuru var paļauties. Aiz jums var justies kā “aiz akmens sienas”. Jūs esat slavens kā cilvēks, kurš zina, kā glabāt noslēpumus. Bet tas nekādā gadījumā nekļūst jūsu rokās par manipulācijas līdzekli. Jums piemīt pārsteidzošs godīgums un pieklājība.

Logs nr.3.

Mākslīgums, radošums, nemiers – tas viss ir par jums. Tajā pašā laikā jums patīk būt vienam, vienatnē ar domām. Jūs esat intraverts, kam patīk komunicēt ar citiem cilvēkiem.

LASI VĒL: Ar ko apmātas ir Zodiaka zīmes – un kam tās velta visu savu dzīvi. Par Zivīm tiešām sakrīt!

Logs nr.4.

Jūs zināt, kas jums šajā dzīvē ir vajadzīgs. Jūs neatzīsit liekulību un melus. Jūsu triks ir pateikt patiesību cilvēkam tieši acīs. Ja cilvēks vēlas dzirdēt saprātīgu un patiesu padomu – viņš nāk pie jums.

avots: banka.varenie.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment