Izsalkumam un negaršīgam ēdienam – nē! Vistas bumbiņas krējuma mērcē (fotorecepte)

Vistas fileju nedaudz atdauziet, smalki sagrieziet, tad pievienojiet smalki sakapātus sīpolus, apkaisiet ar sāli un pipariem, ielejiet saputotu olu un kārtīgi samaisiet.

Cepamo formu ieziediet ar treknu saldo krējumu. No gatavās masas izveidojiet nelielas bumbiņas un salieciet tās formā. Cepiet 180 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

Tajā laikā pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet tajā ķiplokus un samaisiet ar saldo krējumu.

Izņemiet cepamo formu no krāsns un aplejiet ar mērci katru bumbiņu, atkal cepiet vēl 15-20 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment