Īstais ukraiņu borščs!

Gatavošanas gaita:

  1. Gaļu kārtīgi mazgājam, obligāti aplejam ar aukstu ūdeni un vārām līdz gatavībai (pirmo ūdeni labāk noliet).
  2. Sagriežam kartupeļus un pievienojam pie gaļas buljona.
  3. Bietes sagriežam salmiņos un nedaudz apcepam eļļā.
  4. Pie bietēm pievienojam smalki sagrieztus sīpolus un burkānus (var kubiņos sagriezt, bet var arī sarīvētus) un apcepam līdz zeltainai krāsai.
  5. Pie apceptiem dārzeņiem pievienojam klāt tomātu pastu un sasmalcinātus tomātus bez ādiņas.
  6. Pēc masas sabiezēšanas pievienojam glāzi buljona.
  7. Tagad pievienojam paprikas kubiņus.
  8. Sautējam 10-15 minūtes, tikmēr smalki sakapājam kāpostus.
  9. Kad kartupeļi būs gandrīz gatavi – pievienojam apceptos dārzeņus. Tiklīdz sāk vārīties – pievienojam kāpostus. Ļaujam vārīties 5 minūtes un noņemam no uguns.
  10. Ielejam šķīvjos un apkaisām ar zaļumiem.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

Leave a Comment