Gatavošanas gaita:
- Gaļu kārtīgi mazgājam, obligāti aplejam ar aukstu ūdeni un vārām līdz gatavībai (pirmo ūdeni labāk noliet).
- Sagriežam kartupeļus un pievienojam pie gaļas buljona.
- Bietes sagriežam salmiņos un nedaudz apcepam eļļā.
- Pie bietēm pievienojam smalki sagrieztus sīpolus un burkānus (var kubiņos sagriezt, bet var arī sarīvētus) un apcepam līdz zeltainai krāsai.
- Pie apceptiem dārzeņiem pievienojam klāt tomātu pastu un sasmalcinātus tomātus bez ādiņas.
- Pēc masas sabiezēšanas pievienojam glāzi buljona.
- Tagad pievienojam paprikas kubiņus.
- Sautējam 10-15 minūtes, tikmēr smalki sakapājam kāpostus.
- Kad kartupeļi būs gandrīz gatavi – pievienojam apceptos dārzeņus. Tiklīdz sāk vārīties – pievienojam kāpostus. Ļaujam vārīties 5 minūtes un noņemam no uguns.
- Ielejam šķīvjos un apkaisām ar zaļumiem.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2