Īpašs šokolādes deserts bez olām un piena – izcili gardais „Trakais pīrāgs”

Gatavošanas gaita:

  1. Ieberiet bļodā visas beramās beramas mīklas sastāvdaļas.
  2. Ielej etiķi, ūdeni un eļļu.
  3. Sakuliet ar maisītāju, ielejiet maisījumu ar sviestu ieeļļotā formā. Ielieciet 170-180 grādos uzsildītā cepeškrāsnī un cepiet apmēram 25-30 minūtes.
  4. Izņemiet no cepeškrāsns, atdzesējiet un izlieciet uz paplātes.
  5. Gatavojam glazūru – kastrolī ielejiet ūdeni. Pievienojiet cukuru, kakao un samaisiet.
  6. ¼ ūdens glāzē atšķaidiet 2 ēdamkarotes cietes, ielejiet kastrolī nelielā strūklakā. Uzlieciet uz plīts.
  7. Tiklīdz sabiezēs, noņemiet no uguns, atdzesējiet un aplejiet ar to pīrāgu.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment