![]()
Uzsildām cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Miltus, cukuru un kakao samaisām.
![]()
Sviestu sagriežam kubiņos, pievienojam pie sausām sastāvdaļām.
![]()
Ar rokām sarīvējam drupačās.
![]()
Olas sakuļam ar cukuru līdz baltām putām, ne mazāk par 10 minūtēm.
![]()
Biezpienu sarīvējam ar krējumu, pievienojam vaniļu.
![]()
Klāt pie biezpiena masas ielejam olu masu un samaisām. Svarīgi nevis sakult, bet tieši samaisīt. Pievienojam cieti un vēlreiz visu samaisām.
![]()
Lielu drupaču daļu ieberam formā. Ielejam biezpiena pildījumu. Uzmanīgi virsmu noklājam ar atlikušām drupačām. Cepam 40-50 minūtes līdz gatavībai. Ļaujam pilnībā atdzist formā. Vārām tējkannu un saucam visus garšot pīrāgu!
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2
