Igauņu „Kūdras pīrāgs” jeb Turbakook (fotorecepte)

182686-ed4_thumb

Uzsildām cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Miltus, cukuru un kakao samaisām.

182687-ed4_thumb

Sviestu sagriežam kubiņos, pievienojam pie sausām sastāvdaļām.

182688-ed4_thumb

Ar rokām sarīvējam drupačās.

182689-ed4_thumb

Olas sakuļam ar cukuru līdz baltām putām, ne mazāk par 10 minūtēm.

182690-ed4_thumb

Biezpienu sarīvējam ar krējumu, pievienojam vaniļu.

182691-ed4_thumb

Klāt pie biezpiena masas ielejam olu masu un samaisām. Svarīgi nevis sakult, bet tieši samaisīt. Pievienojam cieti un vēlreiz visu samaisām.

182692-ed4_thumb

Lielu drupaču daļu ieberam formā. Ielejam biezpiena pildījumu. Uzmanīgi virsmu noklājam ar atlikušām drupačām. Cepam 40-50 minūtes līdz gatavībai. Ļaujam pilnībā atdzist formā. Vārām tējkannu un saucam visus garšot pīrāgu!

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment