Iespējams, klasiskākā kartupeļu pankūku recepte pasaulē (fotorecepte)

main_post_71bfe5a58f080f0b62dc87b86669a863

No sākuma nomazgājiet un nomizojiet kartupeļus. Tad uz vidēja lieluma rīves sarīvējiet sīpolus ar kartupeļiem atsevišķā traukā. Tur arī pievienojiet klāt samīcītu ķiploku.

main_post_a84f003574ad70b1407539b6daff123f

Tagad kārtīgi samaisiet kartupeļu-sīpolu masu ar miltiem un olu.

main_post_4c11a6723249eec55eb073287c5425e6

Masai pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Pēc vēlmes var pievienot arī citas garšvielas.

main_post_d5843c909a466181b75f3905ebef974d

Pannā sasildiet visu augu eļļu. Ar rokām izveidojiet no kartupeļu-sīpolu masas pankūkas un ar lāpstiņu ielieciet tos pannā. Cepiet uz vidēja uguns 2-3 minūtes no abām pusēm, tad izlieciet uz dažiem papīra dvieļu slāņiem, lai notecētu liekā eļļa.

cropped_teaser_2056

Pasniegt pankūkas var ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem vai rīvēto sieru.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment