No sākuma nomazgājiet un nomizojiet kartupeļus. Tad uz vidēja lieluma rīves sarīvējiet sīpolus ar kartupeļiem atsevišķā traukā. Tur arī pievienojiet klāt samīcītu ķiploku.
Tagad kārtīgi samaisiet kartupeļu-sīpolu masu ar miltiem un olu.
Masai pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Pēc vēlmes var pievienot arī citas garšvielas.
Pannā sasildiet visu augu eļļu. Ar rokām izveidojiet no kartupeļu-sīpolu masas pankūkas un ar lāpstiņu ielieciet tos pannā. Cepiet uz vidēja uguns 2-3 minūtes no abām pusēm, tad izlieciet uz dažiem papīra dvieļu slāņiem, lai notecētu liekā eļļa.
Pasniegt pankūkas var ar skābo krējumu, svaigiem zaļumiem vai rīvēto sieru.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2