Ķiploka daiviņas attīriet un smalki sagrieziet. Pētersīļu lapas kārtīgi sakapājiet.
Karstā pannā ielejiet 4 ēdamkarotes olīveļļas. Tiklīdz eļļa sakarsīs – pievienojiet ķiploku, bet pēc vēl dažām minūtēm – pētersīļus.
Heka filejas nosusiniet ar papīra dvieļiem, nedaudz apkaisiet ar sālu un uzlieciet uz pannas tā, lai tās nepieskartos cita pie citas. Pievienojiet lauru lapu.
Cepiet zivi 10-12 minūtes, tad uzmanīgi apgrieziet ar plānu lāpstiņu, pieturot zivi ar rokām. Cepiet otru pusi tikpat ilgi.
Gatavo zivi izlieciet uz šķīvjiem, aplejiet ar mērci un uzreiz pasniedziet – labāk kopā ar jauniem kartupeļiem.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2