Heks zaļajā ķiploku mērcē (fotorecepte)

p_O

Ķiploka daiviņas attīriet un smalki sagrieziet. Pētersīļu lapas kārtīgi sakapājiet.

p_O (1)

Karstā pannā ielejiet 4 ēdamkarotes olīveļļas. Tiklīdz eļļa sakarsīs – pievienojiet ķiploku, bet pēc vēl dažām minūtēm – pētersīļus.

p_O (2)

Heka filejas nosusiniet ar papīra dvieļiem, nedaudz apkaisiet ar sālu un uzlieciet uz pannas tā, lai tās nepieskartos cita pie citas. Pievienojiet lauru lapu.

p_O (3)

Cepiet zivi 10-12 minūtes, tad uzmanīgi apgrieziet ar plānu lāpstiņu, pieturot zivi ar rokām. Cepiet otru pusi tikpat ilgi.

Gatavo zivi izlieciet uz šķīvjiem, aplejiet ar mērci un uzreiz pasniedziet – labāk kopā ar jauniem kartupeļiem.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment