Garšas svētlaime un nekāda liekā svara. Šīs vistas filejas ir tavas uzmanības vērtas! (fotorecepte)

Nomazgājiet gaļu, nogrieziet plēvītes. Izgrieziet filejas malā ‘kabatiņu’ un iepildiet to ar aprikozēm. 3 pusītes ir pietiekoši. Iekšā apkaisiet ar garšvielām.

Sarīvējiet sieru uz nelielas rīves, samaisiet ar krējumu un izspiediet ķiplokus. Visu kārtīgi samaisiet un izlieciet to virs aprikožu gabaliņiem.

Griezumā vietā filejas nofiksējiet ar zobu bakstāmajiem kociņiem. Virsū apkaisiet ar sieru un garšvielām.

Ieziediet cepamo formu ar eļļu un salieciet filejas ar griezumu uz augšu. Cepiet 40 minūtes 180 grādos.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

 

 

 

Leave a Comment