Garda maltīte līdzi ņemšanai! Cēzara vraps (fotorecepte)

jMofdoVFMc0

Vistas fileju sagriežam strīpās.

CWqemRt3tJM

Aplejam ar marinādi (samaisām medu, soju un izspiests ķiploku) un atstājam 20 minūtes.

Paņemam tortilju un nedaudz uzsildām to krāsnī, lai tā nebūtu sausa.

aTVy1lFa4_c

Svaigas salātlapas mazgājam un ļaujam tām izžūt. Tajā laikā sarīvējam sieru ar mazu rīvi. Sagriežam tomātus riņķos.

Vistas gabaliņus cepam pannā ar nepiedegošu virsmu.

Mērcei – samaisām jogurtu, sinepes un izspiestus ķiplokus.

YoGag6Q9GBg

Silto tortilju ieziežam ar mērci, uzklājam salātlapas un tomātu šķēlītes.

VFuZBgiLCRc

Izliekam vistas gabaliņus, apkaisām ar parmezānu un cieši sarullējam.

w3vG4oXXDU4

Uzliekam uz siltas pannas un sildām 10 sekundes abas puses.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

 

Leave a Comment