Vistas fileju sagriežam strīpās.
Aplejam ar marinādi (samaisām medu, soju un izspiests ķiploku) un atstājam 20 minūtes.
Paņemam tortilju un nedaudz uzsildām to krāsnī, lai tā nebūtu sausa.
Svaigas salātlapas mazgājam un ļaujam tām izžūt. Tajā laikā sarīvējam sieru ar mazu rīvi. Sagriežam tomātus riņķos.
Vistas gabaliņus cepam pannā ar nepiedegošu virsmu.
Mērcei – samaisām jogurtu, sinepes un izspiestus ķiplokus.
Silto tortilju ieziežam ar mērci, uzklājam salātlapas un tomātu šķēlītes.
Izliekam vistas gabaliņus, apkaisām ar parmezānu un cieši sarullējam.
Uzliekam uz siltas pannas un sildām 10 sekundes abas puses.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2