Gaisīga torte-suflē ar biezpiena pildījumu

Gatavošanas gaita:

  1. Miltus samaisām ar sodu, sagriežam sviestu, pievienojam pārējās mīklas sastāvdaļas un kārtīgi samaisām mīklu. Tā sanāks gluda un elastīga. Ietinām pārtikas plēvē un liekam ledusskapī uz 30-40 minūtēm.
  2. Pildījumam atdalām baltumus no dzeltenumiem. Baltumus liekam ledusskapī, bet dzeltenumus labi sakuļam ar pārējām pildījuma sastāvdaļām līdz viendabīgai masai.
  3. Izņemam mīklu no ledusskapja un samīcām to 20-22 cm diametra formā. Izveidojam maliņas tortei un uzklājam virsū biezpiena pildījumu. Ieliekam cepeškrāsnī un cepam 30 minūtes 180 grādos.
  4. Tajā laikā sakuļam baltumus ar pūdercukuru līdz vieglām putām. Izņemam gatavo pīrāgu, izliekam uz to sagatavoto suflē un liekam cepeškrāsnī uz 10 minūtēm. Cepam līdz zeltainai krāsai. Tad izņemam un kārtīgi atdzesējam. Pēc atdzesēšanas uz virsmas veidosies medus krāsas lāses. Jūsu maigā suflē-torte ir gatava.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment