Dārzeņi Provansas gaumē

Gatavošanas gaita:

  1. Sagrieziet tomātus plānās šķēlēs, pievienojiet sāli un ielieciet uz sietiņa uz 30 minūtēm, lai tiktu vaļā no liekās sulas.
  2. Sagrieziet kabačus un baklažānus plānās šķēlēs. Cepamā formā izliekam dārzeņus kārtās, pievienojot sagrieztās zaļās olīvas bez kauliņiem un parmezānu.
  3. Aplejiet dārzeņus ar olīveļļu, etiķi un citrona sulu. Apkaisīt ar pipariem.
  4. Nosedziet formu ar foliju un cepiet 210 grādos 10 minūtes. Tad noņemiet foliju un gatavojiet vēl 10 minūtes. Pasniedziet ar bazilika lapiņām.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment