Cūkgaļa sezama sēklu panējumā (fotorecepte)

Gaļu sagriežam 5 mm biezos gabaliņos. Sīpolus un ingveru sarīvējam ar nelielu rīvi. Gaļu ieliekam bļodā, pievienojam sīpolus un ingveru, pievienojam sāli un atstājam 30 minūtes marinēties.

svinina-v-kunjutnoi-panirovke-1

Marinēto gaļu apveļam miltos.

svinina-v-kunjutnoi-panirovke-2

Tad iemērcam olā un apveļam sezama sēklās.

Pannā uzsildām 2-3 ēdamkarotes eļļas un cepam gaļu 3 piegājienos no abām pusēm apmēram 2-3 minūtes no katras puses.

svinina-v-kunjutnoi-panirovke-3

Gatavo gaļu pārliekam uz papīra dvieļiem, lai tie uzsūktu liekos taukus.

Pasniedzam ar rīsiem un svaigiem dārzeņiem.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment