Cepti kartupeļi franču gaumē

Gatavošanas gaita:

Sagrieziet kartupeļus plānās ripiņās un salieciet uz cepamās formas (kas ir iepriekš ieziesta ar eļļu), lai visa formas virsma tiktu apsegta.

Apkaisiet kartupeļus ar sāli un pipariem pēc vēlmes.

Vāriet vistas fileju, atdzesējiet, samaliet blenderī vai smalki sagrieziet, samaisiet ar majonēzi un vienmērīgi uzklājiet uz kartupeļiem.

Tomātus sagrieziet plānās ripiņās un salieciet uz tomātiem.

Cepamo formu cepiet 200 grādos apmēram 15 minūtes, tad samaiziet temperatūru līdz 150 grādiem un cepiet līdz kartupeļ ir pilnībā gatavi.

Pēc pagatavošanas kartupeļus var dekorēt ar olīvēm.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment