Gatavošanas gaita:
- Izmazgājiet bumbierus, sagrieziet četrās daļas, izgrieziet serdi un astīti. Sagrieziet bumbierus kubiņos (ja bumbieriem ir pārāk bieza ādiņa – to labāk nogriezt).
- Apkaisiet augļus ar cukuru un pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona. Atstājiet bumbierus uz 2 stundām, lai tie izdalītu sulu.
- Sagrieziet pusi no vaniļas gareniski uz divām daļām, pievienojiet to kastrolī. Vāriet līdz sāk burbuļot, maisot, tad vāriet vēl 20 minūtes.
- No ½ no bumbieriem izveidojiet biezeni, savienojiet to ar bumbieru gabaliņiem, pievienojiet uz sausas pannas apceptām magones un atlikušo citrona sulu.
- Atkal vāriet ievārījumu līdz tas sāk vārieties, tad vāriet vēl 10 minūtes, salejiet ievārījumu sterilizētās burkās, aizvākojiet.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2