Bumbieru un magoņu ievārījums

Gatavošanas gaita:

  1. Izmazgājiet bumbierus, sagrieziet četrās daļas, izgrieziet serdi un astīti. Sagrieziet bumbierus kubiņos (ja bumbieriem ir pārāk bieza ādiņa – to labāk nogriezt).
  2. Apkaisiet augļus ar cukuru un pievienojiet 1 ēdamkaroti citrona. Atstājiet bumbierus uz 2 stundām, lai tie izdalītu sulu.
  3. Sagrieziet pusi no vaniļas gareniski uz divām daļām, pievienojiet to kastrolī. Vāriet līdz sāk burbuļot, maisot, tad vāriet vēl 20 minūtes.
  4. No ½ no bumbieriem izveidojiet biezeni, savienojiet to ar bumbieru gabaliņiem, pievienojiet uz sausas pannas apceptām magones un atlikušo citrona sulu.
  5. Atkal vāriet ievārījumu līdz tas sāk vārieties, tad vāriet vēl 10 minūtes, salejiet ievārījumu sterilizētās burkās, aizvākojiet.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment