Bekonā tītas dateles ar zilo sieru

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
  2. Sagriež dateles uz pusēm, izņem kauliņus un vidū ieliek zilo sieru.
  3. Aiztaisa dateļu pusītes un aptin ap tām bekonu.
  4. Lai dateles un bekons neizjuktu, savieno tās ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
  5. Uzklāj cepampapīru vai foliju uz cepampannas, izliek dateles uz pannas.
  6. Cep krāsnī 30-40 minūtes vai līdz brīdim, kad bekons ir kļuvis brūns un kraukšķīgs.
  7. Lai dateles vienmērīgāk nogatavinātos, 20 minūtes pēc ielikšanas cepeškrāsnī apgriezt tās uz otru pusi.

Labu apetīti!

Avots: allrecipes.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment