Sviestu sakuļam ar cukuru līdz krēmveidīgai konsistencei.
Pakāpeniski pievienojam olas, kārtīgi sakuļot pēc katras olas pievienošanas. Ielejam liķieri un vēlreiz sakuļam. Pakāpeniski pievienojam miltus un samīcām staipīgu mīklu.
Sadalām to 2 daļās. Vienā pievienojam krāsvielu, otrā – kakao. Samaisām abas daļas atsevišķi līdz iegūstam viendabīgu krāsu – vēlams maksimāli ātri, lai sviests nepaspētu izkust.
No zaļās mīklas izveidojam garu cilindru. Šokolādes mīklu sarullējam plācenī tā, lai tajā varētu ietīt zaļo mīklu.
Mīklu sarullējam, apsedzam to ar pārtikas plēvi.
Turam ledusskapī 20-30 minūtes. Tad izņemam un sagriežam 6-7 mm biezos gabaliņos. Uzklājam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
Cepam 180 grādos 12-15 minūtes.
Atdzesējam un pasniedzam.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru