Ātrais gardums – piparmētras-šokolādes cepumi (fotorecepte)

limonnye-keksy-s-merengoi-2

Sviestu sakuļam ar cukuru līdz krēmveidīgai konsistencei.

mramornoe-pechenie-3

Pakāpeniski pievienojam olas, kārtīgi sakuļot pēc katras olas pievienošanas. Ielejam liķieri un vēlreiz sakuļam. Pakāpeniski pievienojam miltus un samīcām staipīgu mīklu.

Sadalām to 2 daļās. Vienā pievienojam krāsvielu, otrā – kakao. Samaisām abas daļas atsevišķi līdz iegūstam viendabīgu krāsu – vēlams maksimāli ātri, lai sviests nepaspētu izkust.

myatno-shokoladnoe-pechenie-1

No zaļās mīklas izveidojam garu cilindru. Šokolādes mīklu sarullējam plācenī tā, lai tajā varētu ietīt zaļo mīklu.

myatno-shokoladnoe-pechenie-2

Mīklu sarullējam, apsedzam to ar pārtikas plēvi.

myatno-shokoladnoe-pechenie-3

Turam ledusskapī 20-30 minūtes. Tad izņemam un sagriežam 6-7 mm biezos gabaliņos. Uzklājam uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.

Cepam 180 grādos 12-15 minūtes.

Atdzesējam un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment