Aromātiskā bumbiera un ābolu galete

Pear-and-apple-galette

Ir kaut kas burvīgs svaigi ceptā galetē, kas smaržo pēc cukurā un kanēlī karamelizētiem augļiem, kamēr brūna garoza malās to visu padara kraukšķīgu. Izcila smarža virtuvē garantēta!

Sastāvdaļas:

Mīklai:

  • 170 g miltu (sadalītu 130 g un 40 g)
  • 4 ēdamkarotes auksta sviesta
  • ½ tējkarote sāls
  • ¼ tējkarote čili pulvera
  • 1 ola
  • 1/8 glāze ūdens

Pildījumam:

  • 6 ēdamkarotes sviesta
  • 50 g cukura
  • 1 ēdamkarote brūna cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 bumbieris, smalki sagriezts šķēlēs
  • 1 ābols, smalki sagriezts šķēlēs
  • olīveļļa
  • pūdercukurs dekoram

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment