Ir kaut kas burvīgs svaigi ceptā galetē, kas smaržo pēc cukurā un kanēlī karamelizētiem augļiem, kamēr brūna garoza malās to visu padara kraukšķīgu. Izcila smarža virtuvē garantēta!
Sastāvdaļas:
Mīklai:
- 170 g miltu (sadalītu 130 g un 40 g)
- 4 ēdamkarotes auksta sviesta
- ½ tējkarote sāls
- ¼ tējkarote čili pulvera
- 1 ola
- 1/8 glāze ūdens
Pildījumam:
- 6 ēdamkarotes sviesta
- 50 g cukura
- 1 ēdamkarote brūna cukura
- 1 tējkarote kanēļa
- 1 bumbieris, smalki sagriezts šķēlēs
- 1 ābols, smalki sagriezts šķēlēs
- olīveļļa
- pūdercukurs dekoram
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2