Angļu virtuves tradicionālā biezzupa – ass čauders ar kukurūzu

Gatavošanas gaita:

  1. Kartupeļus nomizojiet un sagrieziet kubiņos.
  2. Smalki sagrieziet selerijas.
  3. Izkausējiet sviestu lielā kastrolī.
  4. Pievienojiet miltus, samaisiet, tad pievienojiet papriku.
  5. Ielejiet buljonu, ieberiet kartupeļus, selerijas, sāli un piparu.
  6. Vāriet uz vājas uguns 10-12 minūtes (kartupeļi kļūs mīkstāki).
  7. Pievienojiet kukurūzu un vāriet.
  8. Periodiski maisot, vāriet vēl 10-15 minūtes uz vājas uguns (līdz kartupeļi ir gatavi).
  9. Pievienojiet saldo krējumu un pasniedziet uzreiz.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment