Amerikāņu virtuves klasika! Mac’n’cheese

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Tad uzlieciet vārīties makaronus. Katliņā izkausējiet sviestu, iemaisiet tur miltus, maisiet līdz masa nekļūs zeltaina. Svarīgi, lai nebūtu kamoliņu.
  2. Pievienojiet pie masas pienu, kārtīgi samaisiet un vāriet.
  3. Jau gatavos makaronus sadaliet 2 daļās. Vienu daļu ielieciet cepamā formā, kas ir iepriekš ieziesta ar sviestu. Virsū apkaisiet ar smalki sarīvētu sīpolu, sieru, sāli un pipariem. Uzlieciet atlikušos makaronus virsū un apkaisiet ar to pašu, aplejiet ar iepriekš gatavoto mērci.
  4. Apsedziet ar cepamo papīru un cepiet 25 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment