Sadalām cukuru divās daļās – 150 g un 250 g. 250 g cukura samaļam kopā ar mandelēm.
Sanāks šāda masa.
Baltumus ielejam miksera bļodā un pievienojam sāli. Sākam kult uz vidēja ātruma. Tiklīdz sāk veidoties putas, palielinām ātrumu līdz maksimālajam un pakāpeniski pievienojam 150 g cukura. Sakuļam masu līdz cietiem smailēm.
Savienojam baltumu masu ar riekstu masu un uzmanīgi samaisām no lejas uz augšu.
Sanāks gaisīga masa.
Pārliekam masu konditorejas maisiņā un veidojam cepumus uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru. Ar ūdenī iemērktu pirkstu nogludinām cepumu astītes. Cepam 30-35 minūtem 140 grādos.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2