Amaretti – mandeļu cepumi no Itālijas (fotorecepte)

amaretti-2

Sadalām cukuru divās daļās – 150 g un 250 g. 250 g cukura samaļam kopā ar mandelēm.

amaretti-3

Sanāks šāda masa.

amaretti-4

Baltumus ielejam miksera bļodā un pievienojam sāli. Sākam kult uz vidēja ātruma. Tiklīdz sāk veidoties putas, palielinām ātrumu līdz maksimālajam un pakāpeniski pievienojam 150 g cukura. Sakuļam masu līdz cietiem smailēm.

amaretti-5

Savienojam baltumu masu ar riekstu masu un uzmanīgi samaisām no lejas uz augšu.

amaretti-6

Sanāks gaisīga masa.

amaretti-7

Pārliekam masu konditorejas maisiņā un veidojam cepumus uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru. Ar ūdenī iemērktu pirkstu nogludinām cepumu astītes. Cepam 30-35 minūtem 140 grādos.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment