Čahohbili – tradicionāls gruzīnu virtuves ēdiens. Nosaukums ir radies no gruzīnu apzīmējuma putnam fazānam, kas gruzīnu valodā izrunājas kā hohobi. Mūsdienās čahohbili gatavo ne no tik izsmalcināta putna, bet gan no parastās vistas. Tāpēc mēs varam pagatavot un izbaudīt šo ēdienu arī mājās!
Sastāvdaļās:
- 1-1,2 kg vistas
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes valriekstu
- 1 kušķis pētersīļu
- 2-3 ķiploka daiviņas
- sāls pēc garšas
- 600 g tomātu
- 60 ml sausa baltvīna vai buljona
- 50 g sviesta
- 1 kušķis svaiga koriandra
- 2 tējkarotes malta koriandra
- sarkanais pipars pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2