Šim maigākajam desertam, izņemot tā izcilo garšu, piemīt arī neliela burvestība. Kad tas pilnībā atdziest, uz virsmas parādās nelielas medus krāsas lāses. Tik negaidīts efekts sanāk pateicoties biezpiena pildījumam. Pamēģiniet šo burvīgo torti!
Sastāvdaļas:
- 250 ml miltu
- 80 g sviesta
- 2 ēdamkarotes cukura
- 0,5 tējkarotes sodas
- 1 ola
Pildījumam:
- 500 g biezpiena
- 100 g skāba krējuma
- 0,5 glāzes cukura
- 3 olu dzeltenumu
- 1 ēdamkarote manna
Suflē:
- 3 olu baltumi
- 3 ēdamkarotes pūdercukura
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2