30 minūtes un gatavs! Maltās gaļas bumbiņas ar ingveru tomātu mērcē

665@495@a86a14540324867a7ed64c0130f05b86-MmI0N2E5MGNhYg

Maltās gaļas bumbiņas ir populārs ēdiens gan Zviedrijā, gan Itālijā, kur tās ēd ar pastu. Ingvers piešķirs bumbiņām pikantumu, priecējot jūs un jūsu tuviniekus.

Sastāvdaļas:

  • 400 g maltās cūkgaļas
  • 1,5 cm gara ingvera sakne
  • ¼ no sīpola
  • 2 lociņi
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 ēdamkarotes cietes
  • 1 tējkarote olīveļļas
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 tējkarote itāļu garšvielu (oregano, baziliks utt.)
  • 1 tējkarote balzāmetiķa

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment