Vistas stilbiņi saldskābajā mērcē

Kā mēs, saimnieces, parasti gatavojam vistas stilbiņus? Protams, lai gaļa būtu atsalusi pilnībā, un, lai garša būtu lieliska. Lai iegūtu satriecošu garšu, vistas stilbiņi jāiemarinē sviesta vai medus mērcē.

LASI VĒL: Vistas stilbiņi ar kariju

Un vēl daudz kas ir atkarīgs no pagatavošanas veida – vai jūs dodat priekšroku cepšanai pannā vai cepeškrāsnī.

Patiesībā lielisku garšu var iegūt abos gadījumos. Un lai to panāktu, jums vajadzēs sezonas dārzeņus, člli pipars var piešķirt ēdienam pikantumu.

Sastāvdaļas:

• 700 g vistas stilbiņi
• 4 ķiploku daiviņas
• 1 paprika
• 100 ml sausais baltvīns
• 4 pētersīļi
• 1 tējkarote sāls
• 0,5 tējkarotes malti melnie pipari
• 2 lauru lapas
• 1 sīpols
• 5 tomāti
• 1 burkāns
• 2 rozmarīni
• 0,5 čili pipars
• 1 šķipsniņa cukurs
• 5 ēdamkarotes olīveļļa

Šķir nākošo un iepazīsties ar receptes pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment