1. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cepamformu noklāt ar foliju un ietaukot ar augu eļļu. Kliņģerus ielikt izturīgā polietilēna maisā, sasiet to un sasmalcināt kliņģerus ar mīklas veltni. Jāsanāk palielām drupačām, kuras ir jāieber dziļā traukā. Pie kliņģeriem pievienot smalki sasmalcinātos valriekstus.
2. Atsevišķā traukā sajaukt olas ar sinepēm, kārtīgi sakuļot. Miltus arī iebērt atsevišķā traukā.
3. Vistas fileju sagriezt vidēja platuma strēmelēs. Katru gabalu no sākuma apvelt miltos, tad, nokratot liekos miltus, iemērkt sinepju-olu masā un tad apvelt kliņģeru un riekstu panējumā.
4. Uzlikt gaļas gabalus uz cepamformas 2-3 cm attālumā no katra gabala. Cept filejas 15 minūtes.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2