Visiem zināms gardums! Burkānu kūka ar krēmu (fotorecepte)

morkovny-pirog-s-kremom-6

Olas nedaudz sakuļam ar brūno un vaniļas cukuru, un augu eļļu.

morkovny-pirog-s-kremom-2

Pievienojam miltus, izsijātus ar sodu, sāli, cepamo pulveri un garšvielām. Sakuļam līdz viendabīgai masai.

morkovny-pirog-s-kremom-3

Pievienojam sakapātus riekstus un burkānus, samaisām.

Pārliekam mīklu ar sviestu ieziestā formā un ieliekam 180 grādos karstā cepeškrāsnī. Cepam apmēram 50 minūtes, līdz sausam zobu bakstāmajam kociņam.

Izņemam kūku no cepeškrāsns un atdzesējam.

morkovny-pirog-s-kremom-4

Gatavojam krēmu. Sakuļam krēmsieru ar pūdercukuru, pievienojam citrona sulu un samaisām.

Dekorējam pīrāgu ar krēmu (var sagriezt biskvītu un ieziest krēmu starp biskvītu). Apkaisām ar valriekstiem.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Leave a Comment